Too Faced Chocolate Bar eyeshadow palette - paleta senki i Chocolate Soleil Matte Bronzer


Evo je..., slatka i mirisna kao čokolada :-DD Too Faced Chocolate Bar paleta senki
Paleta je kupljena u Sephori na Ušću u Beogradu.

Nisam ljubitel obeležavanja nijansi jer ne vidim svrhu toga, ime nijanse u paleti ima smisla samo ako istu nijansu možete kupiti i kao mono senku...
Ovde uz pakovanje dobijete i foliju sa štampanim nazivima nijansi i mali flajer sa 3 načina senčenja očiju i uputstvom kako da to uradite, veoma je slatko :-D

Kao što možete da vidite na prikazima dole, senke su veoma pigmentovane i kremaste, ove sedefaste postojane su i bez baze. 
Pakovanje je metalno, ima 14 senki (13,3g) i 2 hajlajtera (4,4g) sa ogledalom.
Glided Ganache, White Chocolate,  Milk Chocolate, Salted Caramel, Black Forest Truffle, Triple Fudge, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto, Hazelnut, Creme Brulee, Haute, Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle 

"The Chocolate Bar experience begins as soon as you open the palette and the smell of sweet chocolate envelops you. The eye shadows are pigmented with pure, antioxidant-rich cocoa powder and includes 16 matte and shimmer shades of natural browns, delicate pinks and luscious plums. Includes our signature how-to Glamour Guide with three looks to get you started."
Senke su pigmentovane sa 100% prirodnim kakao prahom.

Dizajn je predivan ali moram da naglasim da je moj primerak bio izgreban po obodu i da se ne zatvara dobro, kao da je magnet koji zatvara kutiju nekako previše slab da drži kutiju zatvorenu tako da to je jedan minus.

Ovaj Too Faced Chocolate Soleil matte bronzer sam dobila od Šmizletine i zaljubila sam se u njega na prvi pogled :-D. Zapravo, zbog njega sam i rešila da nabavim i senke, vođena mišlju: ako je bronzer ovako kvalitetan i pigmentovan ni senke nemogu da budu loše :DD
Medium /Deep nijansa kao što se može videti nije previše narandžasta, vrlo je neutralna i lepa kada se stavi. Dobra je za svetliji i srednji ten.
bronzer je postojan i predivno miriše, vrlo pigmentovan i ne trusi se uopšte! Pakovanje je malo 4g ali dovoljno. Ima i ogledalce...dizajn retro ali sladak.

Sa ova dva proizvoda ja sam i više nego zadovoljna u odnosu na cenu, to su veoma pigmentovani i postojani prooizvodi. Nisam imala nikakve iritacije.

Čuvajte se falsifikata koji su veoma opasni za Vaše zdravlje i nabavljajte kozmetiku u ovlašćeni prodavnicama. Too Faced možete naći u Sephora Cosmetics doo nu šoping centru Ušće u Beogradu.

Nadam se da će se uskoro i u Novom Sadu otvoriti Sephora a i M.A.C bi dobro došao! :-D

Jedan look rađen sa Too Faced Cocolate Bar paletom senki i bronzerom ..

Opšti utisak

Brend Naziv proizvoda Pozitivno Negativno
Too Faced Chocolate eyeshadow palette
16 boja
-Odlično pigmentovane
-Kremaste intenzivne boje
-Postojane i bez baze
-Neobičan miris čokolade
-Cena 6200
-Pakovanje se lako otvara i izgrebano je


Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer 4g
-Odlično pigmentovan
-Ne trusi se

-Neobičan miris čokolade
-Cena (35$)
Opšti utisak
Too Faced za sada ostavlja odličan utisak kvaliteta i postojanosti i sigurno ću nabaviti još neke njihove proizvode kao što je glitter glue. A možda i neko rumenilo...:-D

21 comments:

M.A.C Pro Longwear foundation tečni puder i Pro Longwear concealer korektor- recenzija


Dva nova pudera u mom koferčiću i korektor...:-D !!
M.A.C Pro Longwear tečni puder SPF 10 bočica sa pumpicom 30ml. Nijanse NC15 i NW35. Puder je kupljen u M.A.C-u na Ušću, cena je oko 4250din. Proizveden u Belgiji (ne u Kini, kako me je neko ubeđivao ovih dana...) MAC se kod nas može kupiti samo u ovlašćenoj M.A.C radnji na Ušću i nigde više. Sve što vidite da se prodaje po raznim domaćim sajtovima i FB je lažni mac.

Počeću sa dobrim stvarima kod ovog pudera :-). Inače, dugo sam se premišljala da li da ga kupim ili ne, pošto nema prodavnice u Novom Sadu, mora se do Beograda da bi se probao puder, pa onda cena, i na kraju neko me je bio ubedio da se proizvodi u Kini i tako sam ja ovaj puder skroz izbacila iz glave kao nešto što nije vredno pažnje...
Posle razgovora sa jednom šminkerkom nekako sam se odlučila, da kad budem išla na Ušće pogledam i taj puder,...a tražila sam puder koji može da se nosi ceo dan i da ne prosijava, ne preslikava se, da ga koža ne upija, da dobro izgleda na fotografijama...tj. puder za venčanja i mature za profesionalnu upotrebu, jače dogradive pokrivne moći.

Posle razgovora sa prodavačicama bila sam ubeđena da je to MAC-ov najtrajniji puder i mogu da kažem da me nije razočarao, dakle, ne prosijava, ne preslikava se...itd. sve što sam tražila od pudera.
Puder stoji na licu ceo dan. Sa pumpicom se lako dozira količina. Odlično pokriva i može se nadograđivati pokrivnost ali (ovde počinje deo sa lošim stranama..) veoma brzo se setuje, potrebna je velika brzina u radu sa njim i veoma hidrirana koža ispod inače će izgledati grozno.
Lice se mora dobro hidrirati bez obzira da li je koža prirodno suva ili masna, zatim baza za šminku pa onda brzo nanositi puder četkom. Puder se posle par minuta "gumira" i više nema ispravki.

Druga loša stvar je pakovanje. Poklopac sa pumpicom po sistemu on/off je klindžav, posle upotrebe ostaje neuredan tj. zaprljan, teško se kasnije čisti jer kad se puder jednom osuši samo razređivač ga skida... hahahahah..međutim skontala sam da se prilično lako skida Ebelin stredstvom za čišćenje četkica. Ako puder držite u neseseru izbrljaće vam svu šminku...a neseser posle možete da bacite.

Treća loša stvar je izbor nijansi. Ova NC15 je najsvetlija nijansa koju imaju a za moju svetlu kožu jedva da je dovoljno svetao (a znam mnogo devojaka koje imaju i mnogo svetliju kožu od mene).

Zasada sam nabavila ove dve nijanse (za probu) ali nabaviću još koju jer je mešanje problem kod ovakvih pudera koji se brzo suše pa je bolje imati nijanse koje odgovaraju tenu bez mešanja...
Definitivno sam zadovoljna kvalitetom samog pudera, radi sve ono što sam očekivala i sigurno ću ga nabaviti u većoj količini. Samo je pakovanje problem ali i to ću već nekako da rešim :-)


Ovde se može videti završen look i pokrivnost Pro Longwear pudera...

Uz puder nabavila sam i korektor Pro Longwear Concealer 9ml. NC15 bočica sa pumpicom.
Korektor je izuzetan, najbolji koji sam do sada koristila za podočnjake ali najveći je problem doziranje i pakovanje koje je hermetički zatvoreno pa nema šanse ni da zamenite pumpicu ni da sadržaj prebacite u neko praktičnije pakovanje...tako da se 9ml. vrlo brzo potroši sa pumpicom koja vam istiskuje previše proizvoda, koji je opet, veoma pigmentovan i pokrivan i veoma malo treba da se odradi posao...samo se bez veze baca. Cena je oko 2500d tako da to bacanje nikako nije jeftino.
Dakle, korektor izgleda fantastično na licu, odlično pokriva podočnjake, podmlađuje i ne uvlači se u bore. Malo je suvlji ali kao što rekoh potrebna je ekstremna hidratacija lica pre upotrebe. Za tu svrhu koristim Afrodita WHY masku sa hijaluronom za hidriranje.
Ova nijansa mi je veoma svetla pa ću uskoro nabaviti i jednu srednju nijansu npr. NW25.
kao i puder i ovaj korektor se veoma brzo setuje pa treba raditi brzo.


Uporedne nijanse pudera NC15  i korektora NC15, velika je razlika u nijansama koje imaju istu oznaku.

Opšti utisak

Brend Naziv proizvoda Pozitivno Negativno
M.A.C M.A.C Pro Longwear foundation tečni korektor 9ml
-Odlično pigmentovan
-Odlično pokrivan 
-Postojan
-Ne uvlači se u bore, ne puca


-Cena 2.500
-Loše pakovanje
-Brzo se suši
Opšti utisak
Savršen korektor za podočnjake, sigurno nabavljam još :-))


Brend Naziv proizvoda Pozitivno Negativno
M.A.C M.A.C Pro Longwear foundation tečni puder 30ml
-Odlično pokrivan 
-Postojan
-Ne uvlači se u bore, ne puca


-Cena 4.250
-Loše pakovanje
-Brzo se suši
-Malo svetlih nijansi

Opšti utisak
Definitivno sam zadovoljna kvalitetom samog pudera, radi sve ono što sam očekivala i sigurno ću ga nabaviti u većoj količini.

4 comments:

Koliko puta može da se koristi jedna senka za oči? - How many applications you can make from one eyeshadow 1g?


Eh, da....nije me mrzelo. :-D
Nisam imala mira dok nisam sprovela eksperiment lično, jer "dok ne probaš nemožeš da znaš" koliko puta senka može da se upotrebi?

Neko bi se pre svega zapitao: a zašto je to bitno? Uglavnom je nebitno, ali ako ste šminker i vodite računa o potrošnji materijala koji koristite za šminkanje, a mnogo toga nije baš jeftino,  pametno je da imate kalkulaciju kojiko materijala trošite prilikom šminkanja kako ne bi ste bili u minusu.
Ne treba cicijašiti ali je dobro da imate predstavu koliko zapravo investirate a koliko na kraju profitirate. Jako bi ste se iznenadili kada bi ste sve stavili na papir obračunali potrošnju. 

Ostaci menadžerskog uma u mojoj glavi mi ne dozvoljavaju da takve stvari prepustim slučaju i ostanem u mraku neznanja :-DD

Obično, svakodnevno šminkanje srednjim brendovima u proseku košta između 200-400din na primer.
Toliko svaki dan potroši jedna prosečna dama koja se šminka bar jednom u toku dana...

Počnite od tečnog pudera koji je najveća stavka...npr. Artdeco Rich Treatment Foundation cena 2400din 20ml, za prosečnu aplikaciju potroši se 1-1,5ml
Dakle, 2400:20=120din/1ml 180din/1,5ml i tako redom...

Ja sam za skoro sve bitne stavke u mom šminkerskom koferu izračunala potrošnju a ako nekog zanima cela kalkulacija neka mi se javi pa ću mu poslati mejlom...
Inače šminkeri troše više jer nanose više proizvoda na palete i mešaju a olovke se zarezuju posle svake upotrebe pa se samim tim i troše jako brzo...

Za ovaj eksperiment, koristila sam NYX 1g senku za oči srednje pigmentacije sa bazom. Prosečno se trusi. Četkica Blush 18A četka srednje veličine za "pakovanje" senke.

Eksperiment je bio naporan u smislu da sam morala jako puno puta da stavim i skinem šminku ali sve za nauku! :-D
Dosta otpadne na prašenje četkicom...ovako na gomili izgleda puno ali svakodnevnim korišćenjem to i ne primetimo već samo "oduvamo".Zaključak:
1g senke može se upotrebiti kao mono senka na celom kapku i orbitalnom luku 30 puta ako ne volite da četkicom čačkate ostatke u uglovima, ili 40 puta ako volite da je "iscedite" i ako je veće pakovanje.


Conclusion: 1g eyeshadow can be used as mono shadow on the entire eyelid and orbital arc 30 times if you do not like to use remains in the corners, or 40 times if you like to "squeeze" eyeshadow or if a larger package.


Naknadno sam rešila da napišem mali dodatak ovom tekstu, tj, pojašnjenje. Pre svega iz ove "statistike" treba da izbacite sve senke (ili druge proizvode po istom pribcipu) koje ne koristite, u ukupnu gramažu senki ulaze sve senke koje koristite...bolje, lošije, skupe, jeftine, pigmentovane, nepigmentovane...ali je bitno da su u aktivnoj upotrebi. Ono što ne koristite prosto bacite ili dajte nekome, novac ste svakako bacili.... Sabere se gramaža senki pa pomnožite sa 40 (tj. prosečnim brojem aplikacija) i dobićete broj ukupnih aplikacija. Ako znate koliko su vas koštale senke saberete cene i podelite sa ukupnim brojem aplikacija i eto cene jedne aplikacije...

Neke senke koristite u nano količinama a neke na grame u zavisnosti od potrebe, neke će vam trajati duže jer je veće pakovanje...to ne menja ukupnu potrošnju praškaste materije koja je potrebna da se pokrije ceo kapak, i malo preko njega, bez obzira na odnos mešanih senki, takođe, vreme za koje ćete potrošiti jednu senku je nebitno jer svako troši šminku različitim tempom...
Ali, ne postoje "nepotrošive" stvari...:-D iako sam i sama verovala da će mi neki komadi šminke trajati večno ipak potrošili su se brže nego što sam očekivala, prosto, češćom upotrebom...

4 comments:

Noviteti u mom koferčiću #New In - prvi utisci MAC i štampana prezentacija


Dragi moji, nije me bilo skoro mesec dana da piskaram na blogu ali nisam bila besposlena, čak, možda i previše raznih obaveza ovih dana...što edukacija, što promocija...nabavka i sl. :-D
Sve to traži angažovanje i mentalno i fizičko pa su prioriteti morali da se malo "promešaju".

Shvatila sam da je zadnji čas da malo poradim na sopstvenom promo materijalu, pošto sam ja inače u prošlom životu bila hard core designer (okoreli dizajner), naravno, to mi je jako teško palo...heheheheh..ko bi rekao!?
Mislim, stvarno...najgore je raditi nešto za sebe (bar meni), nikad zadovoljna, stalno menjam nešto, prođe me ideja...sve mi skupo :-D. Dok kažeš piksla postanem nadžak baba koja nezna šta hoće!

Nekako sam presekla u glavi i odštampala to što sam već imala, sa malim tehničkim korekcijama oko štampe, rešena da više ne tražim manu, a to nije bilo lako.

Ovo (gore) su slike prvih otisaka mog kataloga/potrfolia koji je zapravo džepno izdanje mojih dosadašnjih reprezentativnih radova...ovo bi trebalo da posluži za stalno nosanje sa sobom i pokazivanje i kome treba i kome ne treba!


Naravno, morala zam ozbiljno da se ponovim kada je šminka u pitanju, jer nadam se, biće da se radi oko svadbi matura a to zahteva malo dugotrajniju šminku na licima budućih mlada i maturantkinja.

Za tu svrhu nabavila sam odlične MAC Pro Longwear tečne pudere i po meni najbolje Pro Longwear korektore, Artdeco Fixing puder za fiksiranje šminke, moju omiljenu Artdeco bazu za senke čisto da se nadje još jedna,
Ardel i Aura trepavice koje su mi inače odlične, fantastični Aurin lepak za trepavice (post na temu lepka tek sledi), i za mene pravo otkriće Afrodita WHY Maska za ekstremnu hidrataciju.

Afrodita WHY maska je za sada jedina maska koju sam stavila na lice da zaista ima efekat koji proizvođač tvrdi da ima, ovo je maska koja se ne skida već se utrlja u kožu kao krema pa je je uglavnom stavim uveče na podočnjake i oko očiju za ekstremnu hidrataciju i radi posao ili pre šminkanja. Takođe, sastav joj je odličan...


Tu je i Too Faced Cocolate Paleta senki, dugo tražena varijanta koja može da posluži kao nude a opet malo glam...o njoj tek sledi recenzija za koji dan. Chocolate Soleil matte bronzer sam dobila od drage Šmizletine http://smizletina.blogspot.com/ i oduševljena sam njime, zbog njega sam uopšte i otišla da pogledam ovu paletu inače mi ne bi privukla pažnju...Hvala ti Šmizletino" :-*


Uskoro slede recenzije svih ovih prizvoda.

8 comments:

Professional Fan Brush High Quality Cosmetic Brush from Born Pretty Store recenzija

Professional Fan Brush High Quality Cosmetic Brush from Born Pretty StoreUSD $4.23$5.64

Specification: 
100% brand new
Material: Artificial Fibre 
Length of the Brush: 17.4cm
Size of brush's head: Width 6.6cm; Length 3cm
Weight: 13g
Quantity: 1pc

Instructions:
High quality,soft feel and very helpful. 
A perfect tool for make-up.


U paketu sa paletom rumenila, stigla je i ova četka sa Born Pretty Store sajta kod mene na recenziju...

Iako ovakve četke praktično retko koristim (Fan Brush) ova mi se jako svidela jer je uživo preslatka, sa leopard printom na dršci...obožavam leopard print :-D. Retko upotrebljavam ovakve četke iz prostog razloga što nemam naviku da prilikom šminkanja koristim bezbroj različitih četkica iako volim da ih imam (posedujem). Četka je sintetička, veoma mekana i nežna, ferula na prvi pogled solidna, drška i dužina odgovarajuće, dlake ne ispadaju uopšte. Pljosnata, ni prevelika ni premala. Nema neprijatan miris.

Super mi koristi kada hoću da na obrazima napravim oštriju liniju rumenila ili konture kao i za skidanje zaštitnog pudera ispod očiju.

Sa njom, aplikacija rumenila i pudera za konturisanje je veoma lepa i ravnomerna.

Širina četke 6.6cm; dužina 13cm


In practice I very rarely use this type of brushes, but this brush I really liked because it is beautiful, with leopard print on the handle ... I love leopard print :-D, rarely used these brushes for the simple reason that I do not have the habit to, when make-up, using a number of different brushes. Although I like to have them (possess). Brush is a synthetic, very soft and gentle, ferrule at first glance is solid, grip and length appropriate, hair do not fall at all. Flat, neither too large nor too small. There is no odor.

Super useful to me when I want to make a sharper line on cheeks blush or contour as well as the removal of a protective powder under the eyes.
With it, the application of blush and powder for contouring is very nice and smooth.
Na Born Pretty Store sajtu možete kupovati sa besplatnom poštarinom i uglavnom se pošiljka čeka od 2-4 nedelje...
Ima puuuuuno zanimljivih stvarčica tamo a osoblje je veoma ljubazno i za bilo koji problem biće vam brzo odgovoreno.

Dobra strana kod ovog websajta je što je poštarina besplatna bez obzira na cenu ili količinu proizvoda.

Ne propustite priliku, upotrebom ovog koda prilikom kupovine: DALH10 ostvarujete dodatnih 10% popusta na kupovinu na Born Pretty Store websajtu.


http://www.bornprettystore.com/
The good side at this website is as free postage regardless of price or quantity.
Do not miss the opportunity, use this code when purchasing: DALH10 get additional 10% discount on purchases at Born Pretty Store website.

http://www.bornprettystore.com/


Ovo su neke bitne stvari koje treba da znate o Born Pretty Store websajtu, pored toga ja lično imam odličnu saradnju sa njima a neverovatno je kakve sve stvari možete naći tamo! :-D Obožavam da preturam i po ovim našim kineskim tržnim centrima i podavnicama jer uvek iskopam nešto neobično što nigde nema ali BPS prevazilazi sva moja očekivanja po broju artikala koje imaju...

These are some important things you need to know about Born Pretty Store website, in addition I personally have excellent cooperation with them and it's amazing what you can find there! :-D I love to snoop in our Chinese supermarkets and shops because they always have something extraordinary, but the BPS are beyond all my expectations by the number of items that they have ...

About Born Pretty Store

 • Worldwide Free Shipping - No Minimum Orders

  We provide worldwide free shipping service to all customers ignoring the price and distance with no minimum order requirements . And we make sure the products you bought reach you by free shipping safely and intactly.
 • Excellent Customer Service

  We have provided support to thousands of customers throughout the world. Based on our experience, you can rest assured your enquiries will be solved in a timely fashion. With your help and trust we will continue to improve our services to offer you the best support in the market. And we promise if you have any issue, we'll try our best to follow up and offer the 100% satisfied customer service for you.
 • Secure Online Shopping

  Security is the top priority at bornprettystore.com. We ensure the security of all transaction data by using advanced security solution provider, so your information is in excellent hands. Online shopping had never been safer and easier. Stay safe online with us.
 • 30 Days Money Back Guarantee

  If for some reason you're not satisfied with our product or service, you can return the products to us in original package and we will FULL refund your money after we get the package!
 • Easy to Order

  You can order goods through bornprettystore.com even only after registering! We accept major credit and debit cards, and secure payment option PayPal is supported too. We also accept bank transfer and Western Union payments. Get started now!
 • Free to Join

  Registering only takes seconds and is free, after which you'll have your own brand-new shopping cart to fill with whatever you want! What you need to start is just a valid email address. Start buying online and grab a bargain today!

0 comments:

Sabas Blush Palette from Born Pretty Store Review - 4 Colors Classical Portable Makeup Blush Blusher Powder Palette

USD $5.97
$7.96

Paleta rumenila Sabas sa Born Pretty Store  websajta

Evo još jednog proizvoda sa BPS sajta koji mi je stigao na recenziju (Hvala Bornpretty Store ;-D)
Radi se o paleti rumenila kineske marke Sabas, 4 nijanse (hladna roza, topla roza, narandžasta i crvena) sa dva aplikatora, pakovanje sadrži i ogledalo.

Moj prvi utisak je bio loše pakovanje, zaista vrlo loše i jeftinog izgleda kao i aplikatori koji su u njemu potpuno neupotrebljivi za nanošenje rumenila.
Ovo je deklaracija koju možete naći ispod ovog proizvoda na websajtu:

Type: Powder
Color: 4 colors
Package Contents:
1Pc
Instructions:
100% brand new
High quality
Modify your face.
Creat perfect face,and exquisite makeup.
Make your face even more vivid and stereoscopic.
Be suitable for professional use and home use.
Wonderful gift for yourself or special someone!

Deklaracija na pakovanju je na kineskom jeziku i jedino se može videti da sadrži 20g proizvoda a to je 5g po boji.
E sad, sama rumenila su veoma lepo pigmentovana, lako se nanose ali treba paziti sa količinom jer su zaista vrlo pigmentovana. Imaju blag miris (nije onaj kineski na gumu!), blago satin finiš bez šljokica i previše sedefa. Nijanse su meni lično jako lepe, a prilikom korišćenja nisam imala nikakve reakcije na koži i sl.
Što se mene tiče, ovo su prilično dobra rumenila ako izuzmemo pakovanje, posebno mislim da su dobra za početnike u šminkanju jer nisu skupa, a zahtevaju vežbanje nanošenja zbog jače pigmentacije.


My first impression was poor packaging, really very poor and cheap looking and applicators who are in it completely unusable for the blush.
This is a declaration that you can find under this product on the website:

Type: Powder
Color: 4 colors
Package Contents:
1pc
Instructions:
100% brand new
High quality
Modify your face.
Creat perfect face, and exquisite makeup.
Make your face even more vivid and stereoscopic.
Be suitable for professional use and home use.
Wonderful gift for yourself or someone special!

Declaration on the packaging is in the Chinese language, and only you can see that it contains 20g product and it is 5g per color.
Blushes are very well pigmented, easy to apply but should be careful with the amount because they are really very pigmented. They have a mild fragrance slightly satin finish, without gliter, or too-pearl. The shades are very nice to me, and I had no reaction to the skin during use.
As for me, this is pretty good blush, except for packaging, in particular I think are good for beginners in makeup because they are not expensive and require practice application, because the stronger pigmentation.

Kombinacija sa narandžastom nijansom...
Hladna roza, moja omiljena boja rumenila...
Na Born Pretty Store sajtu možete kupovati sa besplatnom poštarinom i uglavnom se pošiljka čeka od 2-4 nedelje...
Ima puuuuuno zanimljivih stvarčica tamo a osoblje je veoma ljubazno i za bilo koji problem biće vam brzo odgovoreno.

Dobra strana kod ovog websajta je što je poštarina besplatna bez obzira na cenu ili količinu proizvoda.

Ne propustite priliku, upotrebom ovog koda prilikom kupovine: DALH10 ostvarujete dodatnih 10% popusta na kupovinu na Born Pretty Store websajtu.


http://www.bornprettystore.com/
The good side at this website is as free postage regardless of price or quantity.
Do not miss the opportunity, use this code when purchasing: DALH10 get additional 10% discount on purchases at Born Pretty Store website.

http://www.bornprettystore.com/


Ovo su neke bitne stvari koje treba da znate o Born Pretty Store websajtu, pored toga ja lično imam odličnu saradnju sa njima a neverovatno je kakve sve stvari možete naći tamo! :-D Obožavam da preturam i po ovim našim kineskim tržnim centrima i podavnicama jer uvek iskopam nešto neobično što nigde nema ali BPS prevazilazi sva moja očekivanja po broju artikala koje imaju...

These are some important things you need to know about Born Pretty Store website, in addition I personally have excellent cooperation with them and it's amazing what you can find there! :-D I love to snoop in our Chinese supermarkets and shops because they always have something extraordinary, but the BPS are beyond all my expectations by the number of items that they have ...

About Born Pretty Store

 • Worldwide Free Shipping - No Minimum Orders

  We provide worldwide free shipping service to all customers ignoring the price and distance with no minimum order requirements . And we make sure the products you bought reach you by free shipping safely and intactly.
 • Excellent Customer Service

  We have provided support to thousands of customers throughout the world. Based on our experience, you can rest assured your enquiries will be solved in a timely fashion. With your help and trust we will continue to improve our services to offer you the best support in the market. And we promise if you have any issue, we'll try our best to follow up and offer the 100% satisfied customer service for you.
 • Secure Online Shopping

  Security is the top priority at bornprettystore.com. We ensure the security of all transaction data by using advanced security solution provider, so your information is in excellent hands. Online shopping had never been safer and easier. Stay safe online with us.
 • 30 Days Money Back Guarantee

  If for some reason you're not satisfied with our product or service, you can return the products to us in original package and we will FULL refund your money after we get the package!
 • Easy to Order

  You can order goods through bornprettystore.com even only after registering! We accept major credit and debit cards, and secure payment option PayPal is supported too. We also accept bank transfer and Western Union payments. Get started now!
 • Free to Join

  Registering only takes seconds and is free, after which you'll have your own brand-new shopping cart to fill with whatever you want! What you need to start is just a valid email address. Start buying online and grab a bargain today!

2 comments: