Artdeco Premium četke za šminkanje

Artdeco Premium četke za šminkanje
Već neko vreme planiram da se ponovim sa četkama, ali dosta loših prethodnih iskustava sa četkama koje se kod nas na tržištu mogu naći nateralo me je da pri novoj kupovini budem dosta obazrivija...nema para za bacanje :-D
Većina četaka koje sam ranije nabavljala (osim RT i Cala) su mi se raspale posle nekoliko meseci...pri tome mislim pre svega na Blush. Zato sam rešila da ovog puta nađem nešto bolje i kvalitetnije a pre svega od prirodne dlake. To je bio uslov pri kupovini.

U Jasminu je trenutno sniženje na Artdeco program (20%) a ja sam kupila 4 Artdeco četke Premium (profesionalnog) kvaliteta od 100% prirodne kozje dlake. 
Artdeco inače ima dve linije četki Premium i obične, međutim, u Jasminu im se cena skoro i ne razlikuje ali kvalitet je značajno različit. Premium su sa aluminijumskom ferulom i od prirodne kozje dlake što i piše na pakovanju a obične skroz crne i piše samo da je prirodna dlaka ali ne i od čega.
Premium četke se mogu naći u beloj varijanti i prelepe su! :-)
One obične, mislim da nisu vredne pažnje jer nisu jeftinije, a koliko sam primetila još u prodavnici, dosta opadaju dlake.

Kupila sam 4 osnovne četke:

1. Velika četka za puder - četka koja je neophodna pri svakom šminkanju, Artdeco četka Premium Quality Powder Brush je od crne kozje dlake ali izuzetno mekana i odlično nanosi kameni i praškasti puder bez prašenja i bacanja pudera. Veoma je prijatna na licu (verovatno zato što je nova :-)) iako kozja dlaka ume da bude malo grublja. Dlake ne opadaju. Uz ovu četku dobijete mrežicu za sušenje i čuvanje forme četke.
Proizvođač tvrdi:
"This brush combines perfect powder uptake with professional application performance. The amply rounded powder brush applies powder easily and directly on the face or the chosen areas. The soft bristles gently work the powder into the skin, achieving a clear natural finish. Suitable for loose and compact powder."

Cena sa popustom: 2.135,00 din.

2. Kosa četka za rumenilo i konturu - Artdeco Premium Quality Blusher Brush je kosa četka od bele kozje dlake za rumenilo i konturisanje. Izuzetno mekana, ni previše gusta ni retka, veličine koja odgovara svakom licu. Odlično nanosi rumenilo. Lako se kontroliče količina nanetog rumenila. Dlake ne opadaju. Uz ovu četku dobijete mrežicu za sušenje i čuvanje forme četke.
Proizvođač tvrdi:
"The Premium Blusher Brush with very fine goat hair provides a perfect color take-up and distribution for a professional and pleasantly soft blusher application. The brush has a specially rounded and angled shape that enables better control of blusher application, makes it perfect to use as a contouring prush with darker powders or bronzers and the shorter bristles can be used to apply the product, and the longer bristles blend it to perfection. Thanks to the professional quality it has an excellent durability and can be cleaned over and over again without causing damage."

Cena sa popustom: 1.391,00 din.

3. Četka za blendanje senke - Artdeco Premium Quality Blending Brush, četka za blendanje senke. Imam jednu Estee Lauder četkicu od prirodne dlake za blendanje a ova Artdeco ima potpuno istu veličinu i oblik kao EL i istog je kvaliteta samo dooosta jeftinija. Odlično blenda, dlake ne opadaju i veoma je nežna.Veličina je savršena! Uz ovu četku dobijete mrežicu za sušenje i čuvanje forme četke.
Proizvođač tvrdi:
"The eyeshadow blending brush akes blending of different colors easy and quick. The amazingly soft brush made with premium goat hair facilitates the application of any eyeshadow. Due to its tapered shape the brush perfectly blends eyeshadows. Suitable for powder and cream eyeshadows."

Cena sa popustom: 1.175,00 din.

4. Mala četka za senku - Artdeco Premium Quality Eyeshadow Brush. bela četkica od kozje dlake izuzetno mekana i dobro nanosi senku. Iako nežne dlake ova četka ne menja svoj oblik. Veoma prijatna i precizna. Uz ovu četku NE dobijete mrežicu za sušenje i čuvanje forme četke.
Proizvođač tvrdi:
"The eyeshadow brush in professional premium quality facilitates the application and the exact placement of eyeshadows. Thanks to the dense, soft goat hair and the oval shape the brush applies the eyeshadow exact and evenly on the eye lid. It is highly elastic and resistant to deformation. Suitable for powder and cream eyeshadows."

Cena sa popustom: 1.075,00 din.

Ove 4 Artdeco četke su prelep i kvalitetan dodatak mom make-up priboru i veoma sam zadovoljna kako "rade". Iako su bele, lako se čiste. Apsolutno preporučujem :-D

6 comments: